index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


MANCARE DE MAZARE

Ingredientele Necesare:

400gr de carne(de pui) jumatate kg mazare boabe 250ml suc de rosii 50gr unt 25gr faina patrunjel telina marar 50gr ceapa sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Prajiti carnea cu ceapa si grasimea de pui.Mazarea tanara fierbe in aproximativ 30 de min,deci,daca mancarea se prepara cu pui,mazarea trebuie adaugata imediat dupa ce carnea a fost inabusita cu ceapa in unt.Turnati apoi 250ml apa (astfel incat sa cuprinda mazarea in totalitate)adaugati o jumatate de lingurita cu sare si lasati-le sa fiarba la foc mic pana cand se inmoaie suficient.Daca se foloseste mazare la cutie prefiarta atunci aceasta se adauga numai la final cand carnea este bine fiarta.Cand preparati mancare de mazare trebuie sa aveti grija ca mazarea sa nu aiba mult lichid dupa ce a fiert deoarece trebuie sa mai adaugati faina frecata cu suc de rosii si apa.Puteti pune eventual o parte din suc sa fiarba impreuna cu carnea.Sosul trebuie sa cuprinda mazarea si carnea insa fara sa le depaseasca.La final se sareaza mancarea iar pentru aroma se presara cu marar sau patrunjel maruntit.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: MANCARE DE MAZARE

Comentarii

Adauga comentariu