index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


TOCANITA DE CARTOFI

Ingredientele Necesare:

3 cepe mari 2 ardei grasi 2 morcovi telina pastarnac radacina de patrunjel 1kg de cartofi rosii 300-400g carne de vita sau pui ulei o ceasca 1 lingura bulion o capatana usturoi patrunjel oregano busuioc

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se toaca ceapa marunt si se pune in uleiul neincins pe aragaz.Se da drumul la foc mic.Apoi se curata morcovul si se pune in tigaie cu ceapa,impreuna cu o cantitate de apa care sa acopere ceapa si morcovul.Se pune un capac si se fierbe la foc mic.Apoi se curata celelalte legume si se pun la fiert.In acest timp este bine sa fi bagat deja carnea la fiert,sa fie putin patrunsa,adica data in clocot,in alta oala,vreo 10-15 minute. Cand s-au inmuiat suficient legumele,puneti canea si cartofii taiati cubulete. Cand sunt aproape fierte,puneti bulionul si cateii de usturoi,taiati in tigaie. Lasati sa fiarba totul,apoi inchideti focul si presarati patrunjelul si celelalte condimente(busuioc,oregano),sare dupa gust.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: TOCANITA DE CARTOFI

Comentarii

Adauga comentariu