index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


SARMALE IN FOI DE VARZA

Ingredientele Necesare:

500g carne 1 bucata varza marisoara 1 ceasca orez 3 cepe 2 linguri bulion de rosii 2 linguri ulei sau untura sare si piper dupa gust

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se amesteca carnea cu orezul ales si spalat,ceapa tocata marunt,sare si piper. Frunzele de varza se oparesc in apa clocotita,se scot si se racesc,se aleg frunze intregi de varza,se intind pe masa,se scot cu grija partile groase ale frunzelor si se taie daca sunt prea mari.Se pune tocatura,se infasoara sarmalele si se aseaza in cratita in care s-a pus un strat de varza taiata subtire. Se acopera sarmalele cu varza taiata si se toarna deasupra bulion de rosii,pahar de apa,2 linguri untura sau ulei si se lasa sa fiarba inabusit,acoperite cu capac,la foc mic timp de 1-2 ore.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: SARMALE IN FOI DE VARZA

Comentarii

(2008-12-26)
pot pune un pic de otet cand se da in clocot varza?????????????????
(2010-02-20)
dar morcov nu se pune???????????????
Adauga comentariu