index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


MANCARE DE CARTOFI CU CARNAT AFUMAT

Ingredientele Necesare:

circa 200g carnat afumat 700-800g cartofi ceapa(100g) 50ml ulei sau alta grasime boia dulce piper patrunjel sau marar sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ceapa,taiata marunt,se caleste in ulei,se pune apoi,un varf de lingurita cu boia dulce de ardei sau 1/2 lingurita cu pasta de ardei,se amesteca de 2-3 ori si,imediat,se adauga carnatul taiat in felii de 1cm grosime;se amesteca de 4-5 ori si se stinge cu circa 1/4l apa fierbinte.Cand clocoteste apa,se adauga cartofii taiati in sferturi,se completeaza apa pana la nivelul cartofilor,se sareaza si se pune un varf de cutit cu piper.Se lasa sa fiarba acoperiti circa 20 minute,ca sa se moaie.Sosul nu se ingroasa cu faina;va fi foarte gustos cu aroma de afumatura.Cand se ia mancarea de pe foc,se presara cu patrunjel sau marar taiat marunt.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: MANCARE DE CARTOFI CU CARNAT AFUMAT

Comentarii

Adauga comentariu