index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


ZACUSCA PENTRU IARNA

Ingredientele Necesare:

10 vinete mari 10 gogosari 15 ardei grasi 4kg rosii 1kg ceapa 1/2l ulei sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se coc vinetele,gogosarii si ardeii,se curata si se lasa sa se scurga.Se inlatura cotoarele si semintele de la ardei si gogosari si se taie ca taiteii.Vinetele se toaca.Ceapa taiata pestisori,se oune la prajit cu uleiul pana incepe sa se moaie. Se adauga vinetele tocate,gogosarii si ardeii taiati,precum si zeama de la cele 4fg de rosii fierte si strecurate. Se sareaza.Se lasa sa se prajeasca amestecand continuu cu lingura pana scade tot bulionul.Se umplu borcanele(numai trei sferturi),se acopera cu celofan dublu,se leaga si se fierb in baie de apa 25 minute din clipa cand incepe sa clocoteasca apa.Se lasa sa se raceasca borcanele in apa in care au fiert,apoi se aseaza la loc uscat si racoros.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ZACUSCA PENTRU IARNA

Comentarii

Adauga comentariu