index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


ZACUSCA DE VARA

Ingredientele Necesare:

4 vinete 4 ardei 4 cepe 4 rosii decojite o jumatate de ceasca de ulei sare 2 foi de dafin piper boabe

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se coc vinetele si ardeii,se curata de coaja si se lasa la scurs.Cepele se curata,se spala,se taie marunt si se pun la calit in ulei fierbinte.Se fierb impreuna la foc mic 30 minute,dupa care se adauga vinetele si ardeii taiate fasii sau tocate marunt cu cutitul de vinete.Peste amestec se adauga sare,piper,foile de dafin,apoi se scade(de preferat in cuptor).Se serveste bine scazuta,calda,dar mai ales rece.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ZACUSCA DE VARA

Comentarii

Adauga comentariu