index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fructele din care se prepara compotul, trebuies taiate in bucati egale, astfel vor fierbe toate in acelasi timp.


CHIFTELE DIN CARNE

Ingredientele Necesare:

1/4kg carne 50g franzela 50g ceapa 3-4 catei de usturoi un ou piper patrunjel sau marar untdelemn sare fina

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat,impreuna cu franzela muiata,o clipa,in apa rece si bine stoarsa si cu ceapa taiata marunt si calita,un minut,cu 2 linguri de untdelemn.La tocatura se adauga oul crud,un varf de cutit cu piper,1/2 lingurita de sare fina,usturoiul taiat marunt si patrunjelul sau mararul taiat marunt;se amesteca bine. Pe o foaie de nailon se pun 1-2 linguri de faina sau pesmet,se ia cate o lingurita cu varf din compozitie,se trece prin faina sau pesmet si se formeaza chiftele rotunde si turtite. Se infierbanta tigaia fara grasime 3-4 minute,la foc mijlociu,se pune apoi untdelemn 1/2cm si imediat se aseaza chiftelutele unele langa altele,cate incap,neinghesuite;se rumenesc circa 10 minute pe o parte,apoi se intorc pe partea cealalta. Cand sunt gata se scot si se inlocuiesc cu altele,pe masura ce se prajesc,Prajirea trebuie sa dureze circa 10 minute pe fiecare parte.Se pastreaza calde,pe un vas cu apa fierbinte,acoperite.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: CHIFTELE DIN CARNE

Comentarii

Adauga comentariu