index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


TORT DE FRUCTE

Ingredientele Necesare:

Blatul: 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina Crema: 50g gelatina 150ml apa 4 oua 400g zahar 3 linguri de faina 400ml lapte Fructe: 3 portocale 1 compot de ananas 3-4 kiwi

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Blat: 6 albuse se bat spuma cu 6 linguri de zahar.Apoi se adauga galbenusurile si 6 linguri de faina,amestecandu-se usor sa nu cada spuma.Se coace la foc potrivit,intr-o forma rotunda si mai inalta deoarece in aceasta forma se va asambla tortul.Dupa ce s-a racit se taie in 3 foi. Crema: 1.gelatina se amesteca cu 150ml apa rece si se lasa la dizolvat(circa 15min) 2.4 albuse se bat spuma cu 200g zahar 3.se freaca 4 galbenusuri cu 200g zahar,se adauga 3 linguri de faina si 400ml lapte rece. Compozitiile 1 si 3 se amesteca si se fierb pe abur,pana se ingroasa ca o smantana. Se ia de pe foc si se amesteca cu albusele batute spuma(compozitia 2). Forma in care s-a copt blatul se umezeste si apoi se aranjeaza totul astfel:se pune un strat de fructe,apoi crema,blat,fructe,crema,blat si se termina ultimul strat cu blat. Se tine la rece cateva ore si se rastoarna pe platou,fiind gata ornat. Daca se doreste se mai poate garnisi cu frisca.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: TORT DE FRUCTE

Comentarii

Adauga comentariu