index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fructele din care se prepara compotul, trebuies taiate in bucati egale, astfel vor fierbe toate in acelasi timp.


SALEURI

Ingredientele Necesare:

250g margarina 250g branza de vaca 12 linguri de faina 1 lingurita rasa de sare 1 ou mac/chimen/cascaval ras

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se face o coca din margarina,branza de vaci,faina si sare.Se lasa la rece cam o ora. Se imparte coca in 2-3 parti.Pe planseta se presara faina si se intinde prima foaie de 1/2cm grosime,restu se lasa la rece.Se bate oul intr-o canuta.Se unge cu o pensula foaia cu ou batut,apoi se pune dupa preferinta mac/chimen/susan/cascaval ras.Se taie cu dosul lamei cutitului betigase 1x10cm sau cu cutitul special,ondulat pentru taiat coca. Tava se unge cu margarina/ulei si se tapeteaza cu faina.Daca aveti mai multe tavi folositi-le.Atentie daca le puneti pe 2 gratare ca cele de sus se coc mai repede.Se dau la cuptor la foc mediu cam 15-20 de minute in cuptorul incalzit in prealabil.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: SALEURI

Comentarii

Adauga comentariu