index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Sare uleiul! Pentru a va feri de neplacerea ca atunci cand puneti uleiul la incins acesta sa sara pe peste tot, puneti putina sare in ulei.


PRAJITURA CU CIOCOLATA

Ingredientele Necesare:

Blat: 6 oua 150g zahar 75g faina 50g cacao 50g unt Crema: 300g zahar 1 cescuta de apa 50g cacao 300g unt

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se bat ouale intregi cu zaharul pana ce cresc in volum.Se adauga,amestecand usor,faina cernuta bine impreuna cu cacaoa.Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace o ora la foc mic.Dupa ce e gata,se taie in trei straturi egale. Se pune pe foc apa si se adauga zaharul,amestecand pana se topeste.Se tine pe foc pana ce siropul se ingroasa.Se adauga apoi treptat cacaoa amestecand mereu.Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Se adauga apoi untul taiat bucatele.Se continua omogenizarea pana ce crema devine spumoasa.Se pune crema intre foi,apoi se taie dreptunghiuri sau patrate.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: PRAJITURA CU CIOCOLATA

Comentarii

Adauga comentariu