index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


PASCA CU BRANZA

Ingredientele Necesare:

PENTRU ALUAT: 3 oua o cana de lapte 500gr faina un pliculet drojdie uscata 100ml ulei arome 100gr zahar Pentru umplutura: 750gr branza de vaca sarata 100gr unt 200ml smantana 50gr gris 200gr zahar 5 oua 30ml rom

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Intr-o cratiota unsa cu unt sau margarina se pune o foaie de luat cu grosimea de 2cm.Pe margini se aseaza o cununa din suvite de aluat impletit. Se fac 4 suvite de grosimea unui creion,care se prind la un capat si se impletesc,incrucisandu-se alternativ doua cate doua. In spatiul din mijloc se pune umplutura.Se freaca branza intr-un castron pana ce se omogenizeaza ca o crema, se adauga galbenusurile,until topit(dar rece),smantana,grisul,faina,romul si laptele. Se bat albusurile spuma tare,se adauga zaharul,o lingura de rom si cand compozitia s-a intarit se pune peste branza,amestecand usor cu telul sau prin rasturnare. Aluatul se preseaza cu mana lateral,inalt pe marginile tavii,iar la mijloc se pune crema,care se niveleaza. Se aseaza deasupra un gratar din aluat,se unge cu ou si se da pasca la copt in cuptorul incalzit pana devine aurie.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Se serveste rece.

Alte informatii despre: PASCA CU BRANZA

Comentarii

Adauga comentariu