index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheța în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


FRUCTE CARAMELIZATE

Ingredientele Necesare:

3 mere mari 3 pere coapte 8 prune mari tari 4-5 alune de padure 1 lamaie 75g unt 75g zahar

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata merele si perele de coaja si seminte,se taie felii subtiri,se curata prunele de samburi si se taie in sferturi,fructele se pun intr-o farfurie nu prea adanca si se stropesc cu zeama de lamaie.Se pune untul intr-o tigaie impreuna cu zaharul,se amesteca pana ce zaharul se dizolva;se lasa in jur de 8-10 minute,amestecand din cand in cand,pana capata o culoare aurie.Se aseaza fructele in farfurie si se aseaza sosul ramas deasupra.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Se servesc cu frisca sau cu inghetata.

Alte informatii despre: FRUCTE CARAMELIZATE

Comentarii

Adauga comentariu