index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


CHEC

Ingredientele Necesare:

350g faina 6 oua 250g margarina 250g zahar farin 200g nuci zahar vanilat 100g zahar 2g bicarbonat 2ml otet 3g sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Margarina se bate cu 100g de zahar farin pana se spumeaza.Se adauga treptat galbenusurile,bicarbonatul dizolvat in otet,zaharul vanilat.Se bate in continuare pana la obtinerea unei creme.Separat,albusurile se bat spuma,se adauga cca 75g zahar,continuindu-se baterea pana se dizolva cristalele de zahar,apoi se amesteca cu compozitia de galbenus,se adauga treptat nucile si faina,amestecand pana la o perfecta omogenizare.Compoizitia obtinuta se toarna in forme de chec unse cu margarina(ulei),tapetate cu hartie alba sau cu faina,care se introduc in cuptor si se coc la o temperatura moderata.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Dupa coacere,se lasa putin sa se raceasca,se scot din forme,se indeparteaza hartia si se pudreaza cu zahar farin.

Alte informatii despre: CHEC

Comentarii

Adauga comentariu