index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


GEM DE CAPSUNI

Ingredientele Necesare:

5 kg capsuni 3 kg zahar 1 lingurita salicilat

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se spala capsunile dupa ce s-au curatat de codite,se scurg si se pun la foc mic pana scade bine sucul,daca nu aveti timp,le puneti la foc mai mult timp,dupa ce s-a ingrosat se adauga zaharul si se mai fierbe 1/2 ora dupa care se amesteca salicilatul cu putin gem si se adauga peste restul gemului,se adauga in borcane,se introduc la cuptor la foc mic pana se face o poijghita deasupra,dupa care se lasa sa se raceasca pana a doua zi.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Pe fundul la cratita unde se pune gemul se poate pune 2 lingurite de otet,pentru a-si pastra culoarea.

Alte informatii despre: GEM DE CAPSUNI

Comentarii

Adauga comentariu