index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fructele din care se prepara compotul, trebuies taiate in bucati egale, astfel vor fierbe toate in acelasi timp.


SUPA DE FASOLE CU SMANTANA SI COSTITA AFUMATA

Ingredientele Necesare:

500 g de costita afumata 1 kg de fasole verde o ceapa mai mare 2-3 morcovi 2 radacini de patrunjel sare smanatana vredeata

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Costita afumata se taie bucati si se pune la fiert cu ceapa tocata si cu zarzavatul curatat,spalat si taiat cubulete. Cand zarzavatul si costita sunt aproape fierte,adaugam fasolea verde aleasa si rupta bucati.Dupa ce si fasolea s-a fiert,potrivim supa de sare si o dregem cu smantana(cel mai bine este ca smantana sa fie pusa in farfurii si nu in toata oala,ca sa nu se acreasca)si servim cu verdeata pe deasupra.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: SUPA DE FASOLE CU SMANTANA SI COSTITA AFUMATA

Comentarii

Adauga comentariu