index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


CIORBICA DE CARTOFI

Ingredientele Necesare:

500-600 g cartofi morcov patrunjel telina o ceapa de marime mijlocie 3 linguri de ulei bors zeama de castraveti suc de rosii zeama sau sare de lamaie sau otet leustean tarhon telina

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Zarzavatul si ceapa,rase prin razatoarea cu gauri mari,se calesc 2 minute,cu uleiul,apoi totul se stinge cu 2l de apa fierbinte.Cand zarzavatul este fiert,se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si o ligurita rasa de sare.Se fierb 15-20 minute pana cand se moaie,fara se se zdobeasca,apoi ciorba se sareaza si se acreste dupa gust.Vara,se pun o data cu cartofii,un ardei si o rosie,taiate in felii.Pentru aroma,se adauga cate putin din fiecare frunza de verdeata.Tarhonul ii da un gust foarte bun.Se serveste ca atare sau dreasa numai cu galbenus sau cu smantana sau iaurt.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: CIORBICA DE CARTOFI

Comentarii

(2009-05-05)
bravo nicoleta sti sa faci mincare esti supr tineo tot asa.eu ma numesc alina pa.
Adauga comentariu