index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Daca nu aveti lapte puteti face blatul pentru clatite si cu apa minerala. Vor iesi mai putin gustoase dar lipsa laptelui nu va va impiedica sa va faceti o pofta.


CIORBICA DE CARTOFI

Ingredientele Necesare:

500-600 g cartofi morcov patrunjel telina o ceapa de marime mijlocie 3 linguri de ulei bors zeama de castraveti suc de rosii zeama sau sare de lamaie sau otet leustean tarhon telina

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Zarzavatul si ceapa,rase prin razatoarea cu gauri mari,se calesc 2 minute,cu uleiul,apoi totul se stinge cu 2l de apa fierbinte.Cand zarzavatul este fiert,se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si o ligurita rasa de sare.Se fierb 15-20 minute pana cand se moaie,fara se se zdobeasca,apoi ciorba se sareaza si se acreste dupa gust.Vara,se pun o data cu cartofii,un ardei si o rosie,taiate in felii.Pentru aroma,se adauga cate putin din fiecare frunza de verdeata.Tarhonul ii da un gust foarte bun.Se serveste ca atare sau dreasa numai cu galbenus sau cu smantana sau iaurt.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: CIORBICA DE CARTOFI

Comentarii

(2009-05-05)
bravo nicoleta sti sa faci mincare esti supr tineo tot asa.eu ma numesc alina pa.
Adauga comentariu