index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


CIORBA DE OASE DE PORC

Ingredientele Necesare:

oase de porc 1 morcov 1 ceapa 1 telina 1 pastarnac 1 legatura patrunjel 1 cescuta de orez 1/2 litru zeama de varza leustean sare dupa gust

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se spala oasele si se pun la fiert in 2 litri apa.Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede.Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta,sarea si o cescuta cu orez spalat.Cand zarzavatul si orezul sunt fierte,se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga lusteanul tocat.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: CIORBA DE OASE DE PORC

Comentarii

Adauga comentariu