index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


CIORBA DE ARDEI UMPLUTI

Ingredientele Necesare:

12 ardei grasi de marime potrivita 500 g carne 60-80 g de orez patrunjel o ceapa potivita un ou 3-4 morcovi 2-3 radacini de patrunjel sare piper bulion dupa gust

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Carnea se da prin masina de tocat si se adauga ceapa taiata marunt,orezul bine spalat,oul,verdeata,sare si piper,dupa gust.Se amesteca bine compozitia.Ardeii se curata de cotor,avand grija sa ramana intregi,apoi se spala si se lasa sa se scurga.Se umplu ardeii cu compozitia de carne si se pun deoparte.Daca,totusi,vreun ardei se rupe,se taie cubulete si se pune in oala. Tot in oala se pun morcovii si radacinile de patunjel curatati,spalati si taiati cubulete.Se adauga o ceasca cu apa si se lasa zrzavatul sa se inabuse.Apoi se completeaza cu apa si se lasa la fiert. Cand apa a inceput sa clocoteasca,se pun ardeii umpluti,si se fierb vreo 15-20 minute. Se adauga apoi bulion dupa gust,se mai gusta de sare,mai dam un clocot si servim cu smantana si patrunjel verde,tocat.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: CIORBA DE ARDEI UMPLUTI

Comentarii

Adauga comentariu