index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


CIORBA DE FASOLE VERDE

Ingredientele Necesare:

1 kg de fasole verde(eventual congelata) 2 morcovi 2 radacini de patrunjel(sau una de patrunjel si una de pastarnac) un ardei(congelat) 2-3 rosii(congelate) sare smantana patrunjel verde

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Morcovii si radacinile de patrunjel se curata,se spala si se spala cubulete sau rotocoale subtiri,ardeiul se taie cubulete iar rosiile la fel.Se pun in oala cu o lingura de ulei si se calesc putin.Se adauga apa si se pune la fiert. Pana da in clocot,se alege fasolea,se curata,se rupe bucati si se spala.Daca este congelata,aceste operatiuni nu mai trebuie facute,fiindca fasolea este pregatita. Cand zarzavatul a inceput sa clocoteasca,se pune si fasole la fiert si se lasa sa fiarba cam o jumatate de ora.Se acreste cu bulion sau cu otet.Se serveste cu smantana si cu patrunjel verde tocat marunt.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: CIORBA DE FASOLE VERDE

Comentarii

(2009-06-29)
daca mai pui si un ciolan afumat sau costita afumata iese super buna !!
Adauga comentariu