index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Friptura gustoasa! Pentru a fragezi friptura se unge inainte de a o prepara cu mustar.


SUPA GROASA DE FASOLE SI CIOLAN AFUMAT

Ingredientele Necesare:

1/2 kg de fasole un colan afumat 4 cepe potivite 5 catei de usturoi 4 morcovi 2 radacini de patrunjel 2 linguri faina ulei 1 lingurita sos de tomate sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se da fasolea in clocot de doua ori,apoi impreuna cu ciolanul afumat se lasa la fiert 40-45 minute.Dupa fierbere,se scoate carnea de pe os si se adauga zarzavaturile taiate cubulete. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in uleiul incins.Dupa calire se adauga faina si se mai tin pe foc aproximativ 1 minut.Acest amestec se varsa in supa si se mai lasa la fiert pana se ingroasa.La sfarsit se adauga ligurita cu sos de tomate si sare dupa gust.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: SUPA GROASA DE FASOLE SI CIOLAN AFUMAT

Comentarii

Adauga comentariu