index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


CIORBA DE PERISOARE

Ingredientele Necesare:

1 kg carne tocata 1-2 cepe 2 ardei grasi 2-3 rosii 1 morcov 1/2 telina 2 felii paine 2 linguri gris 1 ou 1 legatura patrunjel 2 lingurite delikat o lingurita pasta de tomate sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul,ardeii,telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o ligurita de delikat.Intre timp se amesteca carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse,grisul,ceapa tocata marunt,oul,pasta de tomate si delikatul. Se modeleaza perisoarele si se da drumul usor in ciorba care a dat in clocot.Se mai lasa sa fiarba 30 minute si se potiveste de sare.Inainte de a lua ciorba de pe foc se presara patrunjel tocat.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: CIORBA DE PERISOARE

Comentarii

(2009-01-13)
daca se adauga la compozitia perisoarelor coditele de la teleina tocate marut ies mai gustoase.
(2009-09-10)
si ar fii bn ca perisoarele sa le dea intr_un clocot inainte sa fie puse in ciorba,pt ca iese putina spuma din ele.
Adauga comentariu