index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Daca nu aveti lapte puteti face blatul pentru clatite si cu apa minerala. Vor iesi mai putin gustoase dar lipsa laptelui nu va va impiedica sa va faceti o pofta.


Budinca de ciuperci

Ingredientele Necesare:

1/2 kg ciuperci sau o cutie de ciuperci 100 g margarina patrunjel marar sare 1 ceapa 200 ml smantana 100 g de cascaval 1 paine 4-5 oua 1/2 rosie 300 ml de lapte 1 lingura de pesmet

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia ceapa, se spala, se curata, se taie si se pune la calit. Se adauga ciupercile taiate felii si putina apa. Se sareaza. Se lasa la foc mic pana scade apa. Se ia painea, se inmoaie in lapte, se rade peste cascaval sau branza, smantana, ouale, faina, patrunjelul si mararul taiat marunt si se amesteca foarte bine. Se ia o tava, se unge cu margarina, se presara putin pesmet si se desarte amestecul si in amestec se pun ciupercile. Daca doriti, optional, se pot pune si cateva feliute de rosie in amestec. Se lasa la cuptor cca 40 de minute.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Budinca de ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu