index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


Spanac in sos de rosii

Ingredientele Necesare:

1/2 kg spanac, 1/4 l suc de rosii, o ceapa, 50 ml ulei 20 g faina, sare,

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se spala spanacul, se scurge. Se taie ceapa marunt si se pune la calit si se adauga peste, spanacul crud. Se amesteca si se adauga sucul de rosii, sare si se lasa cca 20 de minute la foc mic. Daca doriti ca sosul sa fie mai tare adaugati o lingurita d efaina cu putina apa.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Spanac in sos de rosii

Comentarii

Adauga comentariu