index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Chiftele vegetale de post

Ingredientele Necesare:

1 cutie de ciuperci jumatate de ceasca de orez 1 ceapa medie 2 cartofi patrunjel ulei sare piper 3 linguri de faina

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se iau cartofii , se curata de coaja, se spala si se pun la fiert. In alt recipient se pune si orezul la fiert. Se ia ceapa si se pune la calit. Dupa ce s-au scurs cartofii care se pun primii pentru ca se fac cel mai greu, se piseaza sub forma de pireu. Se taie marunt patrunjelul, se taie foarte marunt si ciupercile si se amesteca cu ceapa, pireul de cartofi si orezul. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se fac sub forma rotunda de chiftea, se trec prin faina si se pun intr-o tigaie cu ulei la prajit.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Chiftele vegetale de post

Comentarii

Adauga comentariu