index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Sare uleiul! Pentru a va feri de neplacerea ca atunci cand puneti uleiul la incins acesta sa sara pe peste tot, puneti putina sare in ulei.


Friptura de miel

Ingredientele Necesare:

Carne de miel boia dulce piper ulei 3 catei de usturoi

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia bucata de carne de miel si se pune intr-o tava de marime potrivita. Se presara peste piper si boia dulce ( nu multa), se pune ulei. Cuptorul se incinge si apoi se pune acolo tava cu carnra de miel. Se tine acolo cca 20 de minute.Se scoate din cuptor, se sareaza, se adauga 3 linguri de apa( sau mai multe), Se pune pe foc la aragaz si aveti grija ca sosul sa nu se evaporeze. Mai adaugati treptat apa astfel incat cantitatea de sos sa ramana stabila. Se lasa pe foc pana la o ora, cu capacul pus peste tava. Se taie usturoiul si se adauga in sos.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Friptura de miel

Comentarii

Adauga comentariu