index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


Negresa de post

Ingredientele Necesare:

-2 cani cu apa rece -1 cana cu zahar -1/2 cana cu ulei -5 linguri de gem sau dulceata -3 cani cu faina - nuca -cacao -1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie -zahar pudra sau nuca de cocos -1 lingurita de scortisoara

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pun apa, zaharul, uleiul, gemul(ulceata), nuca, cacaoa, scortisoara si se amesteca intr-un bol. Se amesteca bine pentru ca faina sa nu faca cocoloase. Se adauga apoi bicarbonatul. Se ia o tava, se unge cu putin unt(fiind post, cu margarina sau ulei) si se presare cu putina faina. Se adauga amestecul si se tine la cuptor cca 30-35 de minute. Se scoate din cuptor se se presare peste zaharul pudra sau nuca de cocos.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Negresa de post

Comentarii

(2009-04-02)
arata super,abia am scos-o din cuptor, astept sa se raceasca
Adauga comentariu