index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


Tiramisu clasic

Ingredientele Necesare:

2 1/2 cesti de cafea 10 lingurite de dry sherry ( vin rosu sec) sau sirop de vanilie ( nu se prea gaseste la noi), sau esenta de vanilie ( stiu ca e diferenta mare intre aceste ingrediente dar se poate incerca cu oricare) 4 oua 3 linguri de zahar foarte fin 500 grame de branza de vaca o punga de piscoturi ( cam 12) 2 linguri de cacao

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Intr-un vas amestecati cafeaua cu 2 linguri de dry sherry. Intr-un bol separat, amestecati doar galbenusurile de ou cu zaharul. Adaugati branza de vacuta si amestecati foarte bine pana totul devine o pasta. Adaugati restul de dry sherry. Puteti adauga 5 lingurite de esenta vanilata si 5 de dry sherry in total. Puneti piscoturile in amestecul de cafea si punetile pe fundul unei tave cu tot cu amestecul de cafea si sherry peste.Puneti jumatate din continutul obtinut din oua si branza. Presarati apoi stratul de deasupra cu cacao. Adaugati cealalata jumatate a amestecului si la final inca un strat de cacao presarata. Se pune la frigider pentru minim 2 ore.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Tiramisu clasic

Comentarii

Adauga comentariu