index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


Zacusca

Ingredientele Necesare:

3 kg de vinete, 2 kg de gogosari, 1 kg de ceapa, 15 ardei grasi, 3-4 kg de rosii, jumatate litru de ulei, sare

Timp Preparare:

120 minute

Mod De Preparare:

Se pun vinetele gogosarii si ardeii la copt dupa care se curata si se lasa in chiuveta sa se scurga.Se curata rosiile de coaga, si se taie marunt. Se lasa int-o oala si se pun la fiert. Se taie marunt de tot, asta nu inainte de a se inlatura samburii si semintele de la ardei si gogosari. Vinetele se toaca iar ardeii si gogosarii se taie fasii foarte subtiri. Se pune ceapa la calit dupa care se adauga vinetele, ardeii si gogosarii. Se adauga sucul de la cele 4 kg de rosii fierte. Se lasa pe foc amestecand continuu, se adauga sare si se amesteca astfel pana scade tot sucul de rosii. Acest ghiveci se adauga cald in borcanele ulterior bine legate la bot cu un celofan.Se acopera cu mai multe paturi groase aproximativ 40-60 de minute sau se fierb in baie de apa cam 30 de minute.

Grad Dificultate:

avansata

Alte informatii despre: Zacusca

Comentarii

Adauga comentariu