index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pestele ca sa fie mai gustos si sa nu se sfarame la preparare, se unge cu zeama de lamaie, apoi se sareaza si se lasa timp de 20-30 min, dupa care se prepara fiert, prajit sau la gratar.


Ciuperci murate

Ingredientele Necesare:

1kg de ciuperci pleurotus ( sau cat doriti dar la mai multe kg suplimentati si celelalte ingrediente) 20 g sare iodata piper alb (boabe) 1l otet foi de dafin

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se iau ciupercile, se rup coditele si se freaca bine cu sare. Se spala apoi in apa cu putin otet. Se pune otetul de vin la fiert impreuna cu cele 20 g de sare. Intre timp ciupercile stau in apa cu putin otet. Dupe ce incepe otetul de pe foc sa fiarba bine, se adauga ciupercile, scurse din apa. Se mai lasa astfel pe foc, in otetul ce clocoteste dupa care se stinge focul si se pun in borcane acoperite bine intre care se adauga si foile de dafin.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Ciuperci murate

Comentarii

Adauga comentariu