index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Bulz ciobanesc

Ingredientele Necesare:

mamaliga unt branza de burduf in coaja de brad

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune mamaliga la preparat.Dupa ce s-a facut se pune in mamaliga fierbinte, se imprejumuieste o bucatica de unt cu una de branza de burduf cu multa mamaliga. Se fac mai multe astfel de forme (bulzuri) si se pun la cuptor la foc mic pana incep sa devina crocanti. Se mai poate rade putina branza la suprafata. Se consuma cu iaurt sau lapte batut,

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Bulz ciobanesc

Comentarii

Adauga comentariu