index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Tartina cu branza si sunca

Ingredientele Necesare:

franzela proaspata boia dulce branza de vaci chimen sunca smantana sare piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se taie franzela in felii foarte subtiri ( optional se poate pune la prajit.). Se intinde un strat de branza de vaci. Se sareaza, se adauga boia, chimenul si un strat subtire de smantana. Se sareaza si pipereaza. Se pune o felie de sunca peste. Se otneaza cu o felie subtire de gogosar.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Tartina cu branza si sunca

Comentarii

Adauga comentariu