index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Rosii umplute cu vinete

Ingredientele Necesare:

4 rosii ( sau cate doriti, se poate si 10) 3 vinete

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pun vinetele la copt. Se curata de coaja, se prepara salata de vinete ( se toaca, se bat, se adauga cate un strop de ulei, se adauga ceapa tocata marunt,) Se iau rosiile se taie 2,3 mm din partea de sus sub forma d ecapacel. Se scoate miezul si se adauga vinetele. Se pune o frunza de patrunjel peste.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Rosii umplute cu vinete

Comentarii

Adauga comentariu