index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Budinca de ciuperci

Ingredientele Necesare:

1 kg de ciuperci 4 linguri de unt 2 oua patrunjel si marar 3 linguri de smantana sare 4 linguri de pesmet

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Se curata ciupercile, se taie felii si se indeparteaza codita. Se pun la inabusit intr- cratita alaturi de unt. Se amesteca bine, se lasa la foc scazut. Se toaca mararul si/sau patrunjelul marunt si se presara peste ciuperci. Si iau ouale, se separa albusul de galbenus. Intr-un bol separat se amesteca galbenusul cu pesmetul si se adauga peste ciuperci. Se amesteca si se adauga sarea. Supa cca 5-7 minute se iau de pe foc si se toarna peste smantana si albusul batut bine inainte. Se pun intr-o tava si se adauga la cuptor. Se tine acolo 30 de minute. Se serveste cald.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Budinca de ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu