index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Sos Bechamel

Ingredientele Necesare:

30 g faina, 40 g unt, 1/2 l lapte, sare. smantana 1-2 oua

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia untul si se pune la topit intr-o cratota, se adauga ap[oi faina si se amesteca bine cu untul topit. Se tine astfel la foc mic cca 1 minut amestecand continuu pentru ca faina sa nu faca cocoloase. Se adauga laptele si se continua cu amestecatul. Se sareaza. Intr-un castron separat se ia galbenusul de la 1 sau 2 oua, dupa preferinte si se amesteca cu cca 100 ml de smantana ( daca tineti la dieta, degresata). Se bate bine si se adauga peste continutul de faina cu lapte de pe foc. Se mai lasa la foc minim amestecandu-se in permanenta 1 minut dupa care se aseaza pe felul de mancare principal pe care l-ati preparat.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Sos Bechamel

Comentarii

Adauga comentariu