index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Daca nu aveti lapte puteti face blatul pentru clatite si cu apa minerala. Vor iesi mai putin gustoase dar lipsa laptelui nu va va impiedica sa va faceti o pofta.


Gogosari murati

Ingredientele Necesare:

10 kg de gogosari 4 kg de ceapa 1 kg zahar 8 linguri de sare fara iod 15 bucati de ardei (optional) frunze de dafin boabe de piper 2 linguri de miere 1 litru de otet

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Gogosarii se taie in patru bucati sau in 2, se amesteca cu zaharul, otetul, mierea si sarea, se pun intr-o oala mare si se lasa o noapte intreaga sau 12,13 ore, amestecand in ele din cand in cand. Se scot numai gogosarii si se aseaza frumos in borcane mari de 10 l si printre amestecul de gogosari se presara foile de dafin, ardeii si boabele de piper. Cu zeama obtinuta din zeama de gogosari, otet si miere se pune in borcane si se leaga la capat cu o panza sau o folie care sa acopere bine gura borcanului.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Gogosari murati

Comentarii

(2009-10-10)
ok, am inteles partea cu cele 10 kg de gogosari taiati....ingredientele...dar cum ramane cu cele 4 kg de ceapa? Se servesc in caz ca reteta nu iese?
(2009-11-09)
Da...chiar.Cu ceapa ce se intampla?
Adauga comentariu