index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


Castraveti murati

Ingredientele Necesare:

5 kg (sau cate doriti sa puneti) de castraveti mici marar hrean otet sare boabe de mustar morcovi ceapa (ardei iute)

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se spala foarte bine castravetii si se pun in apa sarata unde se tin cam o noapte. Se pregatesc niste borcane mari, si se aseaza castraveciorii care au fost in prealabil scursi din apa cu sare. La fundul borcanului foarte bine spalat se pune mararul, (optional frunze de visin pentru cine gaseste), si peste stratul de marar uscat se pun castravetii, si se presara printre radacina de hrean. Pentru cine vrea sa faca castravetii iuti se poate adauga si ardei iute sau ceapa taiata in lungime. Se taie unul sau 2 morcovi rondele si se presara printre castraveti. Se umple tot borcanul de castravete cu hrean si la botul borcanului se pune iar un strat de marar uscat. Se ia otetul se fierbe si se lasa la racit. Dupa ce se raceste se toarna otetul. Se pune sare ( la fiecare litru de apa se puna o lingura de sare.) Se adauga tot la suprafata boabele de mustar. Se acopera bine borcanele cu o carpa bine infasurata in jurul botului sau cu folie de bucatarie si staniol bine legat. gust

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Castraveti murati

Comentarii

Adauga comentariu