index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Cordon bleu

Ingredientele Necesare:

6 pipeti de pui dezosati taiati in cate 2 jumatati 6 felii de cascaval 6 felii de sunca 3 linguri de faina 1 lingurita de paprika 6 linguri de unt 1/2 cana de vin sec alb 1 lingurita de pasta de tomate 1 canuta de smantana

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia pieptul de pui si se face la mijloc o taietura.Se pune cate o felie de cascaval si sunca peste cate o jumatate din pieptul de pui. Pentru a manevra mai usor situatia se iau 2 scobitori si se propteste marginea de sus a pipetilor de marginea de jos. Se amesteca faina cu paprika si se invelesc pieptii de pui cu acest amestec. Se pune untul la incalzit intr-o tava la cuptor, si se pune puiul la prajit pe ambele parti.Se adauga vinul si bulionul. Reduceti focul la minim si tineti asa cam 30 de minute , pana cand puiul isi schimba culoarea din roz in maroniu. Scoateti apoi scobitorile, si puneti puiul intr-o farfurie(preferabil una de lemn). Se adauga si smantana care in prealabil a fost amestecata cu condimente si pusa la incalzit.

Grad Dificultate:

avansata

Mentiuni

Se adauga langa legume sau cartofi natur.

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Cordon bleu

Comentarii

Adauga comentariu