index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Daca nu aveti lapte puteti face blatul pentru clatite si cu apa minerala. Vor iesi mai putin gustoase dar lipsa laptelui nu va va impiedica sa va faceti o pofta.


Cordon bleu

Ingredientele Necesare:

6 pipeti de pui dezosati taiati in cate 2 jumatati 6 felii de cascaval 6 felii de sunca 3 linguri de faina 1 lingurita de paprika 6 linguri de unt 1/2 cana de vin sec alb 1 lingurita de pasta de tomate 1 canuta de smantana

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia pieptul de pui si se face la mijloc o taietura.Se pune cate o felie de cascaval si sunca peste cate o jumatate din pieptul de pui. Pentru a manevra mai usor situatia se iau 2 scobitori si se propteste marginea de sus a pipetilor de marginea de jos. Se amesteca faina cu paprika si se invelesc pieptii de pui cu acest amestec. Se pune untul la incalzit intr-o tava la cuptor, si se pune puiul la prajit pe ambele parti.Se adauga vinul si bulionul. Reduceti focul la minim si tineti asa cam 30 de minute , pana cand puiul isi schimba culoarea din roz in maroniu. Scoateti apoi scobitorile, si puneti puiul intr-o farfurie(preferabil una de lemn). Se adauga si smantana care in prealabil a fost amestecata cu condimente si pusa la incalzit.

Grad Dificultate:

avansata

Mentiuni

Se adauga langa legume sau cartofi natur.

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Cordon bleu

Comentarii

Adauga comentariu