index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


Gogoasa daneza

Ingredientele Necesare:

4 oua 4 canute de faina 1 lingurita de sare 1/4 cana de zahar 3/4 cana de bere 2 cani de lapte 1 lingura mare de unt topit dulceata de capsuni

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

mestecati intr-un bol albusul de la oua si bateti-le bine. In alt bol amestecati galbenusurile, adaugati faina si bateti-le foarte bine. Adaugati berea, laptele, sarea untul si amestecati pana toate devin o pasta moale. Adaugati apoi si albusurile. Puneti o parte din amestec intr-o tigaie unsa cu unt, in forma rotunda de gogoasa. Puneti putin la cuptor,si mai intoarceti, pentru a se rumeni pe ambele parti dupa care scoateti si adaugati restul continutului, facut tot in forma de gogosa. Se serveste cu gem de capsuni.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Gogoasa daneza

Comentarii

Adauga comentariu