index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Supa sote de legume

Ingredientele Necesare:

-morcovi -dovlecel -telina -ardei -conopida -cartofi -1 ou (optional)

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Se pune apa la fiert intr-o oala mare, in functie de ce cantitate vreti sa realizati. Se pun intai morcovii la fiert, dupa care, dupa ce aproape s-au fiert se adauga restul legumelor, dovleceii, telina, conopida, cartofii. Dupa ce au fiert se scot din apa se piseaza sau mixeaza, se mai pun odata la fiert. Se adauga patrunjer si marar, la sfarsit.Optional la sfarsit se poate adauga un ou batut

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Supa sote de legume

Comentarii

Adauga comentariu