index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Tocana bulgareasca de vita

Ingredientele Necesare:

2 kg carne vita fara os, 100 ml ulei de floarea-soarelui,12 catei usturoi, 7 cepe, 10 foi de dafin, un sfert de lingura coaja de lamaie,un sfert lingura cimbru uscat, 3 linguri boia dulce, cate 2/3 lingurita de: boia iute, sare si piper, 1/2 cana vin rosu sec, 3 cani jumate supa de vita, 3 lingurite unt, la temperatura camerei, 3 lingurite faina, 400 g taitei cu ou, o legatura patrunjel verde (tocat marunt).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune ceapa la calit impreuna cu usturoiul si foile de dafin. Intr-o cratita separata se pune carnea de vita la fiert, se sareaza si se pipereaza, se adauga boiaua dulce, boiaua iute si se amesteca. Supa de vita de amesteca cu vinul si se toarna peste carne, iar deasupra se pune ceapa calita cu usturoiul si dafinul. Se amesteca, se lasa la fiert cam 90 de minute ( carnea de vita este bine sa fiarba mult ca sa se fragezeasca). Dupa ce este totul gata se pune carnea scursa intr-o farfurie sau castron. Separat se amesteca unt cu faina si se pune la fiert in zeama de la carne. Se pun si taieteii la fiert, intr-o oala separata. In final se adauga sosul peste carne, se pun taieteii iar carnea cu sosul se pun deasupra.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Tocana bulgareasca de vita

Comentarii

Adauga comentariu