index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Pui cu alune

Ingredientele Necesare:

un pui ( 500 de grame, partile macre, fara os) alune neprajite si nesarate ( cam 200 g) Ulei ( eu folosesc de masline) O telina Sare Sos ( ce sos preferati, eu pun de obicei putina apa cu faina, suc de rosii si cu condimente) Condimente ( busuioc, cimbru, salvie, marar, etc)

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Puiul se taie in bucatele, se pune la prajit in ulei impreuna cu telina taiata bucatele. Se adauga alunele, sosul, se condimenteaza si se lasa la facut. Se poate servi langa garnitura de cartofi natur, pilaf sau spanac.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Pui cu alune

Comentarii

Adauga comentariu