index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


Sparanghel prajit

Ingredientele Necesare:

2 lingurite de ulei de masline 1 ceapa mica, taiata fasii ½ lingurita de sare 1 kg de sparanghel ( un fel de morcovi de culoare verzuie care se curata ca morcovii si in general se pot prepara asemeni fasolei) taiat ca pe morcov 4 oua sparte si batute bine 1 cescuta de cascaval, rupt in bucati

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Turnati uleiul de masline intr-o tigaie pusa la foc mediu spre mare. Adaugati ceapa si sarea, amestecati pana ceapa incepe sa se caleasca, dureaza aproximativ 3 minute. Adaugati sparanghelul, reduceti focul la nivel mediu spre mic si lasati sa se prajeasca pe foc. Tineti acolo aproximativ 6-8 minute, adaugati ouale batute si mai tineti pe foc inca vreo 2 minute. Faramitati cascavalul peste oua si peste 3,4 minute mancarea va fi gata.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Sparanghel prajit

Comentarii

Adauga comentariu