index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Lasagna poloneza

Ingredientele Necesare:

lasagna (paste) 1/2 unt o ceapa taiata 2 canute de fulgi de cartofi 1 pachet de branza grasa

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Incingeti cuptorul la 175 grade C, fierbeti pastele de lasagna conform indrumarilor de pe ambalaj. Luati un prosop umed si inveliti-le pentru a-si mentine umiditatea sau ungeti-le pur si simplu cu ulei. Important este sa nu se usuce. Separat amestecati ceapa si untul si puneti timp de 5 minute la prajit. Preparati fulgii de cartofi dar nu puneti lapte ci branza grasa si amestecati foarte bine. Puneti un strat de lasagna intr-o tava, dupa care peste, puneti amestecul de cartofi si tot asa pana faceti mai multe straturi. Se termina cu un strat de lasagna peste care se adauga ceapa. Puneti la cuptor timp de 20 de minute sau chiar mai mult.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Inainte de a consuma preparatul, asteptati 5 minute pana se mai raceste.

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Lasagna poloneza

Comentarii

Adauga comentariu