index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


Pui cu smantana

Ingredientele Necesare:

* 1 pui * 2 cepe * 4-5 cartofi * 200 gr smantana * 1 lingurita faina * 200 gr cascaval * sare, piper, sos englezesc, boia dulce

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia puiul, fie dezosat fie pui cu os, se pune intr-o cratita cu ulei si se pune la cuptor unde se tine cca 20 minute. Dupa acest interval se aseaza langa carne cartofii taiati cubulete si semiprajiti anterior ( nu prea tare). Dupa gust se poate adauga si ceapa care se caleste inainte de a praji cartofii.Dupa ce cartofii semiprajiti sunt pusi langa pui, se mai adauga continutul inca 10-15m min la cuptor dupa care se desarta deasupra smantana amestecata cu putina faina. Se rade cascaval si se lasa la cuptor 10 minute.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Pui cu smantana

Comentarii

(2009-04-03)
belea pacat ca nam bani
Adauga comentariu