index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Papanasi cu gem si smantana

Ingredientele Necesare:

1 kg brinza de vaci, faina, 4 oua, zahar farin, bicarbonat, coaja rasa de lămîie, gris, 200 ml ulei, 500 g smintina, 50 g zahar farin, 20 g sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

e deasupra se adauga smantana si zahar praf.Se ia branza de vaci si se amesteca bine cu faina care se cerne treptat. In amestec se mai adauga treptat, ouale batute in prealabil, zahar, bicarbonatul, grisul, se rade coaja de lamaie si se adauga sare. Amestecul obtinut, dupa ce este amestecat si framantat bine, se creeaza niste gogosi mari si rotunde in varful careia apasati cu degetul. Se pun la prajit intr-o cratita cu ulei incins. Pe deasupra se adauga smantana, dulceata si zahar praf.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Papanasi cu gem si smantana

Comentarii

anca (2008-07-29)
am incercat reteta..nu prea face bine la silueta:)))...dar e ff buna
(2009-06-15)
roxi ft. buna reteta
Adauga comentariu