index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea de pui se va fierbe mai repede daca este stropita inainte cu zeama de lamaie.


Vinete la cuptor

Ingredientele Necesare:

800g vinete (4 vinete) 150ml ulei 1 ou 50g paine 50g ardei gras 25g usturoi 20g pesmet 15g sare 2g piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se iau vinetele, se spala si se taie longitudinal in doua. se sareaza si se lasa sa se scurga. Se prajesc putin in ulei fierbinte si, dupa ce se scurg, se scobesc cu o lingurita. Miezul vinetelor se amesteca impreuna cu oul fiert tare si dat prin razatoare, ceapa taiata solzisori si inabusita, miezul de paine muiat in apa (lapte), ardeii copti si taiati marunt, sarea, piperul si usturoiul in piulita. Se umplu vinetele cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara peste ele pesmet si se tin la cuptor 10 minute. Se servesc calde sau reci.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Vinete la cuptor

Comentarii

Adauga comentariu