index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Vasole verde la cuptor

Ingredientele Necesare:

1 kg fasole verde, 200 ml smantana, 1 galbenus, 50 g unt, sare, nucsoara macinata.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Fasolea verde se fierbe in apa cu sare, se strecoara, se asaza intr-un vas tapetat cu unt, se stropeste cu galbenus amestecat cu smantana, se sareaza, se presara cu nucsoara si se da la cuptor cu bucatele de unt presarate deasupra.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Vasole verde la cuptor

Comentarii

Adauga comentariu