index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Cartofi copti cu patrunjel

Ingredientele Necesare:

1 kg cartofi noi, 50 g unt, 1-2 legaturi de patrunjel verde, sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie rondele si se inabuse in unt. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda de fund. inainte de a fi serviti, se presara patrunjel verde tocat marunt.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Cartofi copti cu patrunjel

Comentarii

Adauga comentariu