index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


Pateuri cu ciuperci

Ingredientele Necesare:

Se folosesc foi de pateuri. Umplutura:300 g ciuperci, 1/2 ceapa, sare, piper pisat, marar tocat, 1/2 lingura unt, 1/2 lingura smintina, 1 lingurita faina.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se iau ciupercile, se spala, se curata si se toaca marunt. Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa fiarba inabusit. Dupa aproximativ 10 minute se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba inabusit. Cind ciupercile sunt aproape gata se pune smintina, amestecata cu faina, sare, piperul pisat si mararul tocat. Se amesteca bine compozitia si se lasa sa fiarba circa 10 - 15 minute. Cind sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri. Se mai poate pune 5 min la cuptor cu cascaval ras peste.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Pateuri cu ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu